Cine mai crede in minuni?

Exista oare cineva care mai crede in minuni in ziua de azi? Cunosti tu vreo persoana care sa poata jura cu inima curata si cu mana pe inima ca a vazut ceva cu adevarat extraordinar, inimaginabil si revelatoriu? Cati oameni rationali crezi ca exista astazi si cati din ei crezi ca mai pot sa creada orbeste in existenta a ceva ce se intampla atat de rar incat nu i s-a intamplat nimanui? Cand? Cand? Cand?

Ha! Nu, nu am luat-o razna. Dar intrebarile mele da. Acum urmeaza si raspunsurile. Din punctul meu de vedere, nu mai exista oameni care sa creada in minuni. La fel cum nu mai exista nici minuni? Ce inseamna minuni? Inseamna lucruri care sa ne surprinda peste limita. Ei bine, aceste lucruri nu mai exista. Intr-o epoca digitala in care totul este posibil sau aproape posibi, minunile si-au facut de mult bagajele si s-au mutat in alte locuri, unde cineva probabil este destul de inapoiat incat sa le mai acorde o oarecare importanta.

Minunile au migrat. Asta daca au existat vreodata. Eu n-am de unde sa stiu. Nu sunt atat de vechi pe aici, de-abia incep sa ma obisnuiesc cu imprejurimile. Se zice ca au fost minuni aici, ca se gaseau din plin, peste tot. Ca toata lumea vorbea despre e. Nu stiu, nu cunosc, eu nu mai cred in minuni. Cine mai crede?  
 

stiri si gânduri sociale aleatoare.. Published @ 2023 by fantezii