Este epilarea definitiva laser potrivita pentru barbati?

De cele mai multe ori doamnele si domnisoarele apeleaza la epilarile definitive cu laser atunci cand vor sa scape rapid si sigur de majoritatea firelor de par din anumite zone ale corpului, inclusiv din zona intima, inghinala. Epilarea cu laser definitiva e o procedura mult simplificata datorita aparaturii cu laser de ultima generatie si tehnicilor, procedurilor utilizate in mod curent in saloanele specializate.

In urma epilarilor cu laser femeile pot scapa de parul nedorit in proportie de 90%-95%, in vreme ce la barbati procentul de fire de par care dispar mai scade si ajunge la 75%-90%. Firele de par din afara zonei de epilat si pielea nu vor fi afectate, procedurile sunt sigure si rapide, in 6-10 sedinte ai terminat, repetate la 6-8 saptamani. Rezultatele se vad dupa prima sedinta si vor continua sa fie din ce in ce mai bune pe masura ce trec saptamanile si firele de par incep sa cada, lasand locul unui puf fin si usor de ingrijit, aproape invizibil.

Daca pana nu demult doar femeile apelau la epilarile definitive de ceva timp si barbatii si-au facut curaj si merg la saloane pentru o epilare definitiva laser barbati Constanţa, pentru cei care se afla in orasul de la malul marii. Desi numarul lor e mai mic decat cel al doamnelor sau domnisoarelor, pe masura ce efectele tratamentelor la salon sunt tot mai bune am asistat si la o marire a procentului de barbati din clientela saloanelor cu servicii de epilare definitiva laser. 

Dar este epilarea definitiva laser potrivita pentru barbati? Raspunsul e da, epilarea definitiva laser este potrivita pentru reprezentantii sexului masculin, cu efecte la fel de bune ca in cazul femeilor.

Orice barbat poate apela la epilari definitive daca nu are boli de piele, este sanatos, nu are contraindicatii pentru astfel de proceduri de la medicul de familie si daca suporta si nu e prea sensibil, nu are sensibilitate mare la nivelul pielii.

Parul inchis la culoare, contrastul bun cu pielea, pielea ceva mai deschisa, firele de par cu o serie de caracteristici fizice potrivite pentru epilarile definitive laser, toate vor transforma barbatul intr-un candidat ideal pentru o epilare definitiva laser barbati Constanţa la un salon cu experienta. Va fi nevoie de mai multe sedinte decat in cazul femeilor, asta se poate intampla cu siguranta pentru ca difera si firele de par, structura lor, caracteristicile lor.

Dar in rest rezultatele vor fi vizibile si barbatii vor fi multumiti dupa cateva sedinte de epilare. Se ofera si consiliere si sedinte de test in saloane, asa ca vei sti de la inceput daca ti se potriveste tehnica sau aparatura laser folosita, daca suporti procedurile. Calibrarile aparaturii cu laser vor fi permanente pentru confort maxim, asa ca nu vor fi probleme in privinta setarilor, ele vor fi personalizate.

Ar fi recomandat sa discuti inainte de personalul calificat cu experienta de la saloane pana sa incepi sedintele. E bine sa spui ce asteptari ai, ce zone ai de epilat si in functie de ce se observa si de aparatura laser detinuta, de performantele sale, vei putea sa iei o decizie si sa constati singur daca e sau nu potrivita epilarea definitiva laser pentru tine.


 

stiri si gânduri sociale aleatoare.. Published @ 2023 by fantezii