Se tem barbatii mai mult decat femeile de epilarea definitiva cu laser?

Am auzit cu totii de epilarile definitive cu laser si de efectele lor incredibile dupa numai cateva sedinte intinse pe 6-10 saptamani cel mult. Desi nu se intampla nimic periculos in timpul lor si laserul folosit nu va afecta deloc pielea sau firele de par din jurul zonelor de epilat, sunt foarte multi barbati, dar si femei, insa mai putine cazuri apar aici, care se tem de epilarile definitive.

De ce se tem? Nu stim sigur, depinde de la caz la caz, dar in general barbatii se tem mai tare de epilarile definitive din mai multe motive.

Unul ar fi ineditul situatiei. Femeile sunt obisnuite inca din tinerete, de cand incep sa fie preocupate de cum arata, sa se epileze, sa scape de parul corporal din toate zonele posibile, inclusiv din temuta zona intima. La femei e ceva normal o epilare, indiferent ca e facuta acasa sau e facuta la un salon si se numeste epilare definitiva.

Dar la barbati epilarile sunt ceva nou si daca nu inteleg prea bine ce se intampla in timpul sedintelor de epilare definitiva laser barbati Constanţa apare si teama despre care tot auzim.

Alt motiv pentru care apare teama la barbati cand aud de epilari definitive laser tine de numarul mare de sedinte necesare. In general discutam despre 6-8-10 sedinte de epilare definitiva laser, poate mai multe daca firele de par sunt ceva mai deschise la culoare si contrastul in raport cu pielea e unul slab.

Lipsa durerii este garantata, dar de multe ori mai exista un oarecare disconfort si durere daca ai pielea prea sensibila sau esti sensibil de felul tau. Ori ca sa repeti procedura si sa treci prin acelasi „chin” de n ori e sinonim cu teama si anxietatea, garantat.

Reprezentanţii sexului masculin ajung sa se teama mai mult decat femeile de o epilare definitiva laser barbati Constanţa si pentru ca aparatura laser performanta ar putea avea ceva probleme la capitolul actionare locala din motivele deja amintite, mai mult par, fire de par ceva mai groase, piele cu o nuanta poate mai deschisa.

Si daca nu se reuseste cu succes prin metodele „clasice” se va insista, si de aici si reactiile adverse, roseata, iritatii, poate mancarimi.

Un barbat se va teme ceva mai tare de astfel de proceduri de epilare definitiva laser, chiar daca nu are de ce, pentru ca e pana la urma in firea barbatului sa nu reactioneze atat de bine cand e supus unor tratamente pe care femeile le fac cu ochii inchisi si fara stres. La fel se poate intampla uneori si in cazul femeilor care au „mustata” si care sunt nevoite sa se rada prima data. 

Cu siguranta se vor teme si ele de urmarile rasului cu lama si nu vor sti la ce sa se astepte dupa, asta in vreme ce barbatii se vor rade pe toata fata si in zona mustatii fara probleme, e deja un reflex la ei cand mai creste parul facial.

In concluzie, da, barbatii se tem mai des de epilarile de orice fel, mai ales de cele definitive, dar asta nu ar trebui sa ne surprinda. E ceva firesc pana la urma si vor trece usor peste teama dupa ce vor merge la salon si vor trece de primele sedinte de epilare definitiva laser.


 

stiri si gânduri sociale aleatoare.. Published @ 2023 by fantezii