Roju.ro - momente de neuitat în Republica Dominicană

O vacanță în Republica Dominicană este o adevărată plăcere pentru toți cei care sunt pasionați de destinații exotice atât de diferite prin cultură și obiceiuri. Vei avea aici parte de cele mai frumoase și mai speciale momente posibile, care te vor ajuta să redescoperi adevăratele secrete de aici într-o experiență nouă. 

Plaja Bavaro 

Această plajă este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate plaje din Punta Cana și este locul perfect pentru plimbările lungi și relaxante alături de o persoană dragă. Nisipul de aici este perfect pentru a face plajă, iar lungimea foarte mare este perfectă pentru cei care vor să se bucure de diverse activități în această zonă paradisiacă. Frumusețea oceanului este exact ceea ce v-ați putea dori din mai multe puncte de vedere, iar dacă veți ajunge aici este de neratat o scurtă vizită cu barca pe apa liniștită. Pe plajă veți regăsi o mulțime de frumuseți naturale și zone special amenajate pentru agrement și pentru evadare. Vei avea parte de o experiență cu adevărat fantastică și de momente magice aici. 

Calle El Conde 

Foarte multe activități turistice sunt concentrate în jurul Calle El Conde, care este artera principală și stradă brăzdată cu magazine de tot felul, populară pentru cumpărături sau pentru a lua masa în aer liber. Puteți descoperi aici o multitudine de ruine care se prăbușesc, dar și extrem de multe clădiri conservate corespunzător, care nu fac nimic altceva decât să transforme strada într-o locație perfectă pentru o plimbare educativă. Catedral Primada de América este unul dintre obiectivele care sunt încă în uz astăzi și pot fi vizitate dacă drumurile vi se intersectează cu această zonă. 

 

Plaja Dorada 

Situată de-a lungul coastei de nord, cu vedere la Oceanul Atlantic, una dintre destinațiile de neratat este stațiunea Puerto Plata. Aceasta găzduiește un nisip incredibil, ape cristaline și tot ceea ce îi mai trebuie unei plaje pentru a fi perfectă pentru relaxare. De altfel zona este ideală pentru cei care doresc să scape de agitația unei vacanțe atât de solicitante. 

 

Sporturi nautice pentru iubitori 

Republica Dominicană este raiul celor care iubesc sporturile nautice care prezintă și o doză de adrenalină. Astfel, aceasta este gazda unui concurs anual unei cei mai buni din lume să concureze în kitesurfing, windsurfing, surfing și stand up paddleboarding. Iar dacă vrei să încerci chiar tu să practici unul dintre aceste sporturi, găsești numeroase școli unde poți face cursuri de câteva ore pentru începători. 

 

Surfingul

O activitate de neratat aici este surfing-ul, această zonă fiind una populară printre cei care îl practică. Te vei putea bucura de posibilitatea de a-i admira pe alții, sau chiar de a încerca chiar tu o astfel de experiență incredibilă. 

 

stiri si gânduri sociale aleatoare.. Published @ 2023 by fantezii