Lenjerii Jacquard

Niciodata nu am fost de acord cu comenzile online si cu ideea de a nu vedea inainte ceea ce cumperi, asa ca atunci cand cautam lenjerii Jacquard m-am orientat doar catre magazinele fizice si asa am ajuns sa pierd mai multe ore, cateva zile la rand. In cele din urma m-am decis ca poate ar fi cazul sa risc si sa comand online pentru ca nu aveam nicio alta sansa, intrucat in magazine preturile erau mari, insa nici modelele nu se ridicau la niveul asteptarilor mele. Dupa o cautare rapida pe Google am dat peste CasaNewConcept unde din prima am vazut ca politica de retur e una foarte prietenoasa asa ca nu aveam nici un risc in cazul in care nu imi placeau produsele.

Din fericire nu a fost nevoie de asa ceva pentru ca setul de lenjerii de pat Jacquard pe care mi l-am ales e grozav din toate punctele de vedere si se potriveste de minune cu design-ul dormitorului meu. Insa pe langa aspect, trebuie sa recunosc ca m-a atras si pretul, care e mult mai mic decat cel din magazine si am vazut o multime de alte produse accesibile pentru toate buzunarele. Calitatea nu lasa deloc de dorit, iar acest lucru se simte de la prima atingere, in timp ce intretinerea nu e deloc complicata si chiar dupa cateva spalari, lenjeriile arata ca in prima zi.
Era sa uit de ofertele disponibile pe site, pentru ca acestea erau foarte atractive si se aplicau preturilor deja accesibile. Dintre toate, cea mai grozava mi s-a parut cea 1+1 gratis insa eu nu am putut profita de ea, ca nu erau incluse modelele pe care mi le doream, insa mi se pare foarte avantajos sa platesti o singura lenjerie, dar sa primesti doua. In schimb, m-am bucurat de faptul ca la orice comanda de peste 399 de lei transportul prin curier este gratuit in toata tara, iar produsele au fost livrate inca de a doua zi.
Nu pot sa recomand alte produse in afara de cele pe care le-am comandat eu, adica lenjerii Jacquard, pentru ca nu stiu cum sunt celelalte, insa sunt sigur ca sunt si ele de cea mai buna calitate.