Cum sa faci compania ta sa fie mai memorabila

Atunci cand pornesti o noua afacere este foarte important sa obtii cat mai multa notorietate cat mai repede. Astfel vei avea un influx de clienti inca din prima zi si, cu cat vei crea mai multe contacte cu alti parteneri importanti de afaceri, cu atat va fi mai probabil ca acestia sa isi aduca aminte de tine. In primul rand vei avea nevoie de un nume de brand si un logo care sa fie distincte si sa evoce produsele si serviciile oferite de tine. Citeste mai jos despre urmatorii pasi pe care ii poti pune in aplicare pentru a-i face pe cei din jur sa isi aminteasca de compania ta.


Obiecte cu brandul tau


Atunci cand iti doresti sa faci o impresie foarte buna de fiecare data cand intalnesti un potential client nou trebuie sa profiti de orice avantaj posibil. De exemplu, o idee foarte buna pentru a atrage atentia asupra noului tau business e sa mergi la targurile, expozitiile si evenimentele din domeniul tau de activitate si sa te faci cunoscut celor prezenti. Ar ajuta foarte mult sa ai anumite obiecte cu brandul tau pentru ca acestea au rolul de carte de vizita. De exemplu, ofera fiecarei persoane care trece pe la standul tau brosura cu produsele si serviciile oferite si un pix personalizat. Nu uita ca pe fiecare pix personalizat sa fie trecut site-ul si numarul de telefon al companiei tale pentru a putea fi contactat mai usor.


Ofera discount-uri pentru prima luna de activitate


Mai ales la inceput, trebuie sa te folosesti de fiecare oportunitate de relatii publice pe care o ai. Incearca sa oferi discount-uri in prima luna de activitate pentru ca cei care iti vor serviciile sa stie ca iti doresti o colaborare pe termen lung si nicidecum nu incerci sa oferi un serviciu sau un produs la suprapret.

Cu timpul, pe masura ce compania ta va fi din ce in ce mai cunoscuta pentru abilitatile pe care le pune in valoare, vei putea mari pretul. De asemenea, unul din motivele pentru care e bine sa incepi cu un pret mai scazut este pentru ca asta iti va crea o baza de clienti de care te vei putea folosi ulterior.

Alte obiecte branduite folosite in mod uzual sunt sepcile, tricourile sau masinile, dar trebuie sa tii minte ca folosirea acestora e eficienta doar in anumite conditii. Tu cum crezi poti face firma ta sa fie mai memorabila?
 

stiri si gânduri sociale aleatoare.. Published @ 2023 by fantezii