Problema majora dragilor

Sa va spun cu ce problema ma confrunt de cateva zile incoace pentru ca nu mai rezist psihic. M-am trezit intr-o dimineata cu niste pete rosiatice pe piele. Intrasem putin in panica si totusi pana la urma am cam avut motive. Problema e ca am descoperit ca am plosnite de pat si cumva trebuie acum sa vad cum fac sa rezolv cu combaterea plosnitelor de pat, sa vad cum gasesc o firma care sa se ocupe de dezinsectie Bucuresti .

Din cate am citit pana acum pe net problema se poate rezolva destul de rapid cu ceva solutii speciale. Totusi parca nu m-as baga sa fac eu personal dezinsectia si as apela la o firma specializata care pana la urma stie ce sa faca, stie cum sa foloseasca solutiile alea si ce concentratie trebuie in functie de gravitatea problemei cu care ma confrunt eu. Din cate am inteles se inmultesc destul de repede si ar trebui sa rezolv problema asta in doi timpi si trei miscari. Aveti ceva firma pe care puteti sa mi le recomandati?



Daca da, le astept in comentariile postului. Multumesc mult!

Pana atunci ma mai documentez pe net sa vad exact ce inseamna aceste micute vietati care ciupesc oamenii. Plosnitele de pat sunt insecte nocturne, de culoare rosu-brun, care se hranesc cu sânge uman. Deci sunt cumva un fel de lilieci ai insectelor. Se mai spune, din ce am citit pe net si ca se scapa destul de greu de ele, si ca acesta este principalul motiv pentru care trebuie sa apelezi neaparat la un specialist in domeniu care vine cu solutii speciale. Oricum tratamentul utilizat se va aplica nu doar o data, cel putin eu asa as face, tocmai pentru a fi sigura 100% ca nu se mai intorc niciodata, dar niciodata in viata mea.

Prietenul meu mi-a zis ca el a mai avut acasa la parintii lui, undeva la tara si ca au scapat relativ usor. Ce ma macina pe mine in acest moment este modalitatea in care aceste vietati au fost aduse in casa. Hai ca la tara na... e la tara, dar intr-un apartament cum au ajuns?
 

stiri si gânduri sociale aleatoare.. Published @ 2023 by fantezii