3 moduri prin care poti imbunatati relatia cu partenerii tai de afaceri


Increderea e cel mai important element dintr-o relatie profesionala de business. Insasi motivul pentru care aceasta relatie exista este chiar increderea ca vei obtine rezultate profitabile. Tocmai de aceea trebuie sa tii cont de anumite momente speciale si sa le marchezi cu surprize cum ar fi cosuri cadou deosebite sau alte cadouri pline de insemnatate. Citeste in randurile urmatoare 3 idei gandite de noi pentru a transforma o relatie de afaceri intr-o relatie de prietenie bazata pe respect mutual.


1.) Tine cont de sarbatorile importante


Poate parea un lucru pe care toata lumea il face, dar nu este asa. Pastele, Craciunul sau chiar ziua de nastere a unui partener de afaceri e o ocazie foarte buna cu ajutorul careia poti crea o impresia foarte buna. Recomandarea noastra este sa alegi un cos cadou de la GiftSolution cu totul deosebit care sa arate respect: orienteaza-te catre cosurile cadou care contin bunatati romanesti sau din bucataria internationala acompaniate de un vin bun. Poti adauga acestei surprize, o felicitare formala scrisa de mana in care sa asterni cateva cuvinte aranjate chibzuit.

2.) Respecta termenele limita


Acesta e unul din sfaturile cele mai importante atunci cand vine vorba de partenerii de afaceri. Dintr-un motiv sau altul, termenele limita vor suporta prelungiri si ajustari, insa trebuie sa minimizezi pe cat posibil aceste momente. Seriozitatea e unul din cele mai bune atuuri pe care le poti dezvolta atunci cand vine vorba de relatii profesionale: daca iti iei un angajament incearca sa faci in asa fel incat sa il duci la bun sfarsit asa cum ai detaliat. Chiar daca este vorba de lucruri minore, impresia pe care o lasi atunci cand depasesti termenele limita este de neprofesionalism.


3.) Pe cat este posibil, imbina utilul cu placutul


Daca ai de stabilit o intalnire de afaceri cu un partener vechi, nu e niciun motiv pentru care nu ai putea muta cadrul intalnirii din formal in semi-formal. Practic, poti sa transformi cu succes o intalnire serioasa care ar fi avut loc in sala de conferinte intr-un pranz delicios si productiv la un restaurant. Cu siguranta, si tu te vei simti mult mai in largul tau si vei crea un moment simpatic pe baza caruia sa poti sa propui si sa dezbati idei in mod creativ. Idea de retinut, ca si in cazul daruirii cosurilor cadou, este sa tii cont de felul de a fi al persoanei cu care te intalnesti.

Grija pe care o arati fata de partenerii de afaceri nu inseamna ca renunti la respect, ci dimpotriva, ca acorzi atentie si importanta persoanei cu care lucrezi. Astfel, daca vrei sa faci un gest frumos oferindu-le cosuri cadou, nu trebuie decat sa iti aduci aminte sa tii cont de ceea ce ii caracterizeaza pentru un dar personalizat cat mai reusit.

Tu cum te ingrijesti de relatia profesionala cu partenerii tai de afaceri?


 

stiri si gânduri sociale aleatoare.. Published @ 2023 by fantezii