Pasii pentru a achizitiona o masina electrica Tesla in Romania

 Nu exista niciun alt producator de masini electrice care sa se bucure de aceeasi popularitate ca gigantul american Tesla. Se pare ca acesta a venit cu inovatii si performante care nu au fost atinse nici de grupuri auto mult mai mari si care dispun de bugete generoase. Teslounge este partenerul perfect pentru toti cei care isi doresc sa achizitioneze o masina Tesla, insa nu este asociat sau afiliat cu Tesla, ci doar ofera sprijin prin solutii financiare foarte avantajoase.

Cele mai bune preturi

Probabil ca am observat cu totii ca preturile masinilor electrice scad considerabil, insa performantele acestora sunt departe de cele pe care le ofera Tesla. In schimb, in tara noastra chiar se sprijina achizitia de autoturisme electrice pentru ca statul ofera o subventie de 45.000 de lei. In plus, pe langa aceasta suma, multe dintre masinile electrice sunt eligibile programului Rabla Clasic care mai aduce o reducere suplimentara de 6.500 de lei. Daca esti in cautarea unor solutii foarte avantajoase de finantare Tesla, cu siguranta, la Teslounge se poate spune ca ai nimerit unde trebuie.

Bucura-te de eficienta maxima

Masinile electrie sunt bine cunoscute pentru faptul ca sunt mai simple, au mai putine componente si per total sunt mult mai fiabile in comparatie cu cele conventionale. Asadar, autoturismele electrice ajung mult mai rar pe la service, iar atunci cand o fac, costurile implicate sunt mult mai mici. Bineinteles, nu avem cum sa uitam nici de faptul ca aceste masini au emisii zero, astfel ca nu polueaza si sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

Placerea de a conduce

Masinile electrice sunt cele mai silentioase, iar sofatul devine o activitate relaxanta si cat de placuta se poate. Sa conduci o masina electrica nu este foarte diferit de una conventionala dotata cu cutie de viteze automata. Directia precisa, sistemele de siguranta si usurinta de a conduce face ca orice sofer sa se bucure de o experienta grozava la fiecare drum parcurs.

Solutii de finantare

Pentru persoanele fizice exista mai multe solutii de finantare pentru a achizitiona masini Tesla prin intermediul Teslounge, de la leasingul operational, la cel financiar. De exemplu, in cazul acestuia din urma te vei bucura de oferte cat se poate de avantajoase, insa nici cel operational nu se lasa mai prejos. Acesta iti ofera posibilitatea de a folosi un autoturism pe o anumita perioada de timp, mai lunga sau mai scurta, depinde cum preferi.

Important este ca totul este cat de simplu se poate si, in plus, la Teslounge vei beneficia de tot sprijinul de care ai nevoie. Alege chiar acum modelul Tesla pe care ti-l doresti si schimba-ti viata in bine!

 

stiri si gânduri sociale aleatoare.. Published @ 2023 by fantezii