Smartwatch android

Ceasurile inteligente sunt niste gadgeturi care nu trebuie sa lipseasca din colectia noastra intrucat acestea ne pot fi de folos intr-o multime de momente, iar functiile incorporate difera de la un model la altul. Totusi, un smartwatch cu Android este ideal pentru cei care detin telefoane care ruleaza acest sistem de operare, iar in magazine se gasesc suficiente variante, pentru toate nevoile si bugetele. In schimb, pentru a fi mai usor, cu totii putem apela la iUni, unde gama de produse e alcatuita doar din dispozitive atractive, raportul calitate – pret fiind unul ideal.

Mai multa discretie

Acum poti fi la curent cu toate notificarile si mesajele venite de pe retelele de socializare, fie ca este vorba de Instagram, Facebook sau Twitter si le poti verifica pe toate intr-un mod foarte discret. Totodata, initierea sau preluarea unui apel se va face direct de la incheietura mainii, fiind la fel de simplu sa se respinga un apel.

Nu il ratacesti niciodata

Un smartwatch Android are incorporate mai multe functii utile, insa una dintre cele mai importante este cea antifurt, cu ajutorul careia nu vei rataci niciodata gadgetul intrucat aceasta presupune emiterea unui semnal sonor atunci cand intervine o distanta mai mare de cativa metri intre cele doua dispozitive.

Ideal pentru sportivi

Si iubitorii de sport au motive de bucurie pentru ca sunt multe functii dedicate acestora, de la pedometru, prin care pot vedea in permanenta numarul pasilor efectuati, cronometru, termometru al atmosferei si corporal si multe altele.

Cumpara acum

Pentru ca iUni e un magazin online, aici intreaga activitate se desfasoara foarte rapid, fiind de ajuns cateva minute pentru a descoperi intreaga colectie si pentru a plasa o comanda, preturile fiind foarte atractive, iar cei care aleg produse in valoare de minim 499 de lei se vor bucura si de transport gratuit in intreaga tara.

Testeaza produsul

In schimb, pentru ca exista atat de multe modele, numerosi clienti nu stiu catre care varianta sa se orienteze, astfel ca totul este mai simplu la iUni, unde e disponibil si un showroom in Bucuresti, motiv pentru care clientii pot testa produsele, pentru a fi siguri de alegerea facuta.


 

stiri si gânduri sociale aleatoare.. Published @ 2023 by fantezii