Cum sa adopti stilul scandinav in viata ta

Designul scandinav este special din multe puncte de vedere. Chiar daca nordicii au parte de ierni grele si foarte lungi, reusesc cumva sa treaca peste aceasta perioada si sa se bucure de viata. Nu putem lua de la ei toate calitatile, dar un lucru il putem imprumuta cu siguranta: felul in care isi amenajeaza interiorul locuintelor. Daca o sa faci acest pas te vei apropia de stilul de viata scandinav si vei fii mai fericit si chiar sanatos.

Iata cativa pasi pe care sa ii urmezi daca vrei sa adopti stilul scandinav atat in interiorul casei tale, dar si in viata ta.

Foloseste cat mai mult lumina naturala

Nordicii nu se bucura de atat de multa lumina ca noi, pentru ca pozitionarea geografica ii dezavantajeaza din acest punct de vedere. Stiu cat de importanta este lumina, asa ca lasa cat mai mult posibil spatii prin care ea poate intra. Ferestrele mari, fara draperii groase sunt alegerea nordicilor. De cele mai multe ori renunta chiar si la perdele. Daca vrei neaparat sa le folosesti, alege unele simple, dintr-un material foarte usor si delicat.


Alege culori si nuante cat mai deschise

Can zilele sunt scurte, nordicii isi pastreaza entuziasmul intorcandu-se in casele lor confortabile si primitoare, pline de culori calme si calde. Astfel de nuante ajuta lumina sa se disperseze frumos si ega in intreaga locuinta in timupl zilei, iar seara interiorul va arata plin de energie si caldura in acelasi timp. Acest lucru se datoreaza si luminii artificiale pe care o folosesc. Corpurile de iluminat TheHome sunt o alegere potrivita daca vrei sa ai in casa ta lumina calda din interioarele scandinave.


Texturile din casa ta trebuie sa dea ideea de confort si delicatete


In timpul serilor lungi de iarna sunt doar cateva lucruri ce te pot relaxa: sa citesti o carte in timp ce te asezi pe canapeaua ta confortabila cu multe paturi pufoase si calduroase. Acest obicei te va face sa te simti din ce in ce mai bine, de aceea spun ca ar trebui sa iti faci timp pentru el. Atunci cand iti alegi canapeaua, fii sigur ca o sa ajungi acasa cu ceva care se potriveste si care o sa iti placa. Cele mai sigure culori pentru canapea sunt nuantele de gri sau alb, pentru ca sunt culorile de baza in designul scandinav. Poti sa aduci culoare cu ajutorul unor perne in nuante mai puternice sau cu o patura intr-o textura speciala.  
 

stiri si gânduri sociale aleatoare.. Published @ 2023 by fantezii