Istoria jocurilor de noroc tip sloturi. Cele mai importante momente

Istoria sloturilor este una destul de lunga. Inca de la primele masinarii tip slots oamenii au fost convinsi ca pot castiga bani rapid, fara sa faca nimic. Invarteau niste simboluri si cand se opreau puteau sa vada ce au castigat. Cu cat incercai de mai multe ori sa le invarti, cu atat puteai castiga mai mult. Era o chestiune de noroc, dar foarte multa lume a fost atrasa de asa ceva. Desi destul de putine la inceput, jocurile de noroc care aveau acest format s-au raspandit peste tot in lume, le vedeai in cazino, in baruri, in restaurante, oriunde veneau oameni cu bani si erau dispusi sa ii cheltuiasca rapid.

Pana prin secolul 20 termenul de slots, slot machines era unul destul de general si denumea masinile automate de vanzare, dar si dispozitivele pentru jocurile de noroc. Fruit machine, in Marea Britanie, sau one-armed bandit in mai multe parti ale lumii, erau alti termeni care faceau trimitere la slots. In S.U.A., in 1891, primul slot machine era un device automat. Doi americani, Sittman si Pitt au inventat aceasta masinarie care s-a dovedit a fi foarte populara. Avea baze mecanice si functiona exact ca un joc de poker.

De abia prin 1895 a aparut primul slot machine cu baze mecanice, inventat de catre Liberty Bell si Charles Fey. Aceasta prima masinarie avea trei roti care se tot roteau odaa ce erau actionate. Simbolurile folosite erau cele de pe cartile de joc clasice, plus imaginea unui Liberty Bell spart. Daca aveai norocul sa se opreasca toate cele trei simboluri Liberty Bell in linie castigai 50 de centi. Alte masinarii cu acelasi scop, inventate de catre Charles Fey, erau Draw Power, Three Spindle si Klondike. Fey a inventat si un separator special care detecta jetoanele fake folosite pentru a porni masinaria.

Cererea de astfel de masinarii era foarte mare, Fey nu putea tine pasul cu productia, dar nu voia nici sa cedeze drepturile pentr productie. Din 1907 Herbert Mills a produs slot machines, simbolurile alese fiind fructele. Din 1910 Bell-Fruit Gum a produs masinarii pentru cazinouri, cu sloturi, care aveau drept simboluri guma de mestecat si bomboane. Nu era o problema cu simbolurile anterioare, doar ca jucatorii si-ar fi dorit ceva mai colorat, diferit, ceva care sa le incante ochiul daca tot petreceau asa de mult urmarindu-le cand se invarteau.

Prima masinarie electronica pentru slots a aparut prin 1934, era un fel de masinarie cu o cursa de cai numita Paces Races. Peste 30 de ani prima masinarie electronica in totalitate a fost construita de Nevada Electronics si a purtat numele de 21. Au urmat si alte versiuni de slots cu zaruri, rulete, tip poker. Prima masina adevarata de slots a fost construita in 1975 de Fortune Coin Company.

In 1996 au aparut si primele jocuri video de noroc, cu fiecare invartire a simbolurilor jucatorii puteau paria mai mult pentru fiecare linie. Si odata cu ele au aparut si jocurile online undeva dupa anii 2000. La inceput destul de slabute pe partea grafica, jocurile de noroc online tip slots, pe care le puteti juca gratuit si la slotscalendar.ro, au inceput sa prinda din ce in ce mai mult la tineri si au devenit foarte populare. Pe slotscalendar.ro veti descoperi toate tipurile de jocuri de noroc tip slots, le puteti juca gratuit, aveti si bonusuri si recenzii, toate detaliile explicate legate de utilizare, stiti cand puteti castiga mai bine si le vedeti in calendar pe masura ce apar. Cele mai noi sunt evidentiate, aveti notificari pentru a putea juca doar cand credeti ca sansa va poate surade. Echipa Slotscalendar aduce de fiecare data experienta pe care vi-o doriti, gratuit, aveti acces si spre cazinouri verificate, unde puteti juca cu bani reali si puteti castiga oricand o mica avere.

 

stiri si gânduri sociale aleatoare.. Published @ 2023 by fantezii